Jdi na obsah Jdi na menu

Prototype

Hodnocení platí pro verze: PC, PlayStation 3, Xbox 360

HODNOCENÍ: 7/10

PROTOTYPE

I přes překombinované dovednosti, někdy až extrémní chaos, přeplácanost a slabší grafiku, musím smeknout kapuci před velkou dávkou fantazie, kterou hra přímo oplývá a taktéž tím, že vám není nic vnucováno. S tím souvisí obrovská míra svobody a volnosti, které si vyznavači ryze akčních bitev určitě užijí, když vám zdejší svět vlastně leží u nohou.

prototype_ces.jpg

 

 

 

 

 

Jediné, co si pamatuje, je jeho jméno Alex Mercer. Proč ale vstal s rozstříleným hrudníkem z pitevního stolu v nějaké biologické laboratoři a proč ho chtěli neznámí vojáci znovu zabít, to netuší. Stejně jako nemá páru, proč jeho tělo zmorfovalo do takových schopností, že nejen přežil svá dvě úmrtí, ale nyní, jak podvědomě pochopil, dokáže dělat lepší kousky, než jeho oblíbené figurky z komiksů dohromady. Proto první, co mu bleskne hlavou, nyní ještě stále vynervovanou tou nenadálou proměnou, je pomsta. Pomsta všem, kteří Alexovi způsobili jeho mutaci, protože jeho schopnosti jsou sice naprosto fantastické, ale když po vás jde každý člen ozbrojených složek ve městě, tak to zas tak růžové není. Nicméně nejdříve musí vůbec zjistit, co se s ním stalo a hlavně proč...


18 dní do konce světa
Za všechno mohlo těch zpropadených 18 dní. Necelé tři týdny, ve kterých se nejen Alexovi, ale vlastně všem obyvatelům Manhattanu obrátil život na ruby. Právě osmnáctý den vyvrcholila apokalypsa na tomto newyorském ostrově, když měl Alex jako prototyp zvláštní biogenetické zbraně (odtud název hry) posledních několik hodin k tomu, aby zemřel poslední viník jeho proměny. A aby také Alex dokončil své pátrání po příčinách té spouště všude kolem.

 

imafl2paaa7doiaaao-tyhkdz0yw--.jpg

 

New York totiž postupně zaplavil zrůdný virus, který obyvatele zmíněné rezidenční čtvrti proměnil v krvelačné bestie a zmutované nestvůry. Alex je ale jediný, na kterého má nákaza opačný účinek, takže jeho schopnosti jsou nesmírné, jak se v průběhu těch tří týdnů přesvědčí mnoho nepřátel. Jenže příběh vás po tomto krátkém intermezzu hodí zpět na úplný začátek. Píše se den jedna a Manhattan ještě žije…Na závěr ještě doplním informaci, že Alexovu identitu při instalaci přes internet nikdo neověřuje, takže lze v klidu hrát na počítači bez připojení a ani není nijak omezován počet instancí. Oni se ho fakt asi hrozně bojí. No já se jim ani nedivím...

 

prototype-game-pc-box.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DavidLUNDA - How to buying Google

26. 12. 2022 7:35

That means you'll lead some new features and suffer with access to additional channels where you can forward movement visibility, without having to put to rights mother wit of some complicated, guide migration process. https://googlec5.com

Raketka.cz - Hraj o ceny! Napiš článek a vyhraj!

31. 8. 2012 8:45

Ahoj, chceš si zahrát o hodnotné ceny na našem webu raketka.cz/? Připraveny jsou hned dvě prázdninové soutěže a šance na výhru jsou opravdu velké!

Máš web, nebo blog? Pak stačí napsat článek a umístit ho na svůj web, blog. Pět nejlepších článků získává Nintendo, Joystick, nebo Volant a jiné dárky, které jsou určeny pro nejlepší soutěžící.

Nemáš web a i tak se chceš zúčastnit soutěže? Pak stačí pozvat pár kámošů na Raketku pomocí speciálního kódu. Více informací najdeš na stránkách raketka.cz/prazdninova-soutez, na dotazy ohledně soutěže se můžeš zeptat na mejlu soutez@raketka.cz.

KrümeZjee - :)

9. 9. 2011 20:01

Nazdarek Vašku :D to písmo v prvním odstavcy jako nic moc mno :), ale snad to zmeníš ;) jinak pěkné ;) 9/10